27.30 €
(26.00 € without 5.00 % VAT)

Ed. DSS 1458(*)

Cantico I 1997 glasba za orkester

Cantico I music for orchestra

I. Sonce; II. Luna in zvezde; III. Veter in zrak

I. Sun; II. Lune and Stars; III. Wind and Air

Author: Lojze Lebič

Text: S. Francesco d'Assisi

Instrumentation: 3(3↔ott).2+eh.3+clb.0.2+cfag––4perc–pf(pf↔cel).sin–arp–archi

Duration: 16 min